Camping

 

Op een prachtige en rustige locatie in Haaksbergen op de grens van Twente en de Achterhoek vindt u onze boerderij camping, de boerderij is niet meer in bedrijf.

Haaksbergen is een van de oudste dorpen van Twente, aangrenzend liggen veel kleine plaatsen zoals St. Isidorushoeve en Buurse. Maar ook grotere steden zoals Enschede en Hengelo zijn in de buurt. Ook Duitsland is niet ver, een uitstapje over de grens is dan ook zo gedaan.

Haaksbergen heeft prachtige natuur zoals de Buurserbeek, Het Buurserzand, Het Witte Veen, Het Lankheet, Schaaps-kudde Haaksbergen, Park Scholtenhagen, Het assinkbos. Een perfecte  uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Ook kan er via knooppuntenroutes gefietst worden. Direct vanaf ons erf start u tussen knooppunten 15 & 16.

Voor kinderen zijn er op het terrein zelf voldoende speelmogelijkheden, maar ook in de omgeving is er genoeg te doen voor jong en oud zoals: Speeltuin Ter Huurne, Zwembad de Wilder, Escaperoom Hof te Langelo, museum Buurtspoorweg, recreatiepark het Rutbeek, Hof van Eckberge, De Waarbeek, Hoge Esch, een heus Mais Doolhof.

Snuift u liever cultuur? Bezoek dan eens de volgende: Buurserpot, Oostendorper Watermolen, Theeschenkerij Jordaan, Windmolen de Korenbloem, Historisch Museum Hengelo, Piet Blom Museum, Synagoge Enschede, Rijksmuseum Twenthe, Haarmuhle

Juli 2021 zijn wij gestart met onze camperplaats, in 2022 hebben wij het toerveld van de camping opgebouwd. vanaf juni 2022 hebben we ook al een aantal kampeerders op bezoek gehad. Maar vanaf het seizoen van 2023 is onze camping met een toerveld met in totaal 25 plaatsen volledig in gebruik genomen. De kampeerplekken zijn 10×12 meter groot en zijn allen voorzien van 10A elektriciteit, een eigen drinkwater en afvoer aansluiting. Op het hele terrein heeft u de beschikking over goede WIFI. Voor het legen van uw cassettetoilet is er een speciale leegplaats aan de achterzijden van ons sanitair gebouw.

Het sanitair gebouw beschikt over voldoende douches en toiletten, tevens zijn er afwasplekken om de vaat te doen. Ook is er de mogelijkheid om een wasje te draaien tegen betaling. Voor het afval hebben we een aantal containers deze vind u voor de schuur waar u ook uw fietsen overdekt kunt stallen. We vragen u om het afval zoveel mogelijk te scheiden.

Komt u met uw camper en wilt u liever op onze camperplaats staan i.p.v. op het kampeerveld of heeft u een zware camper en staat u liever verhard dan hebben we drie  verharde camperplekken.

Kampeert uw Hond of  Kat ook graag? Geen probleem, zij zijn van harte welkom. wel aangelijnd en uitlaten op de aangegeven plekken.

Aankomst tussen 14:00 en 20:00uur, vertrek voor 11:00uur.

Voor aankomend seizoen bieden we voor en na seizoensplaatsen aan.

 

Onze tarieven vind u via onderstaande link:

Tarieven camping

 

 

 

Voor vragen/ informatie of reserveren graag contact opnemen met Mike Nieuwmeijer via:

camping@hetkatreelvakantie.nl

0613844198