Camperplaats

 

Op een prachtige en rustige locatie in Haaksbergen op de grens van Twente en de Achterhoek vindt u onze camperplaats.

Haaksbergen is een van de oudste dorpen van Twente, aangrenzend liggen veel kleine plaatsen zoals St. Isidorushoeve en Buurse. Maar ook grotere steden zoals Enschede en Hengelo zijn in de buurt. Ook Duitsland is niet ver, een uitstapje over de grens is dan ook zo gedaan.

Haaksbergen heeft prachtige natuur zoals de Buurserbeek, Het Buurserzand, Het Witte Veen, Het Lankheet, Schaaps-kudde Haaksbergen, Park Scholtenhagen, Het assinkbos. Een perfecte  uitvalsbasis voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Ook kan er via knooppuntenroutes gefietst worden. Direct vanaf ons erf start u tussen knooppunten 15 & 16.

Voor kinderen zijn er op het terrein zelf voldoende speelmogelijkheden, maar ook in de omgeving is er genoeg te doen voor jong en oud zoals: Speeltuin Ter Huurne, Zwembad de Wilder, Escaperoom Hof te Langelo, museum Buurtspoorweg, recreatiepark het Rutbeek, Hof van Eckberge, De Waarbeek, Hoge Esch, en een heus Mais Doolhof.

Snuift u liever cultuur? Bezoek dan eens de volgende: Buurserpot, Oostendorper Watermolen, Theeschenkerij Jordaan, Windmolen de Korenbloem, Historisch Museum Hengelo, Piet Blom Museum, Synagoge Enschede, Rijksmuseum Twenthe, Haarmuhle

Onze camperplaats is gestart in juli 2021 en biedt plaats aan maximaal drie campers. De camperplaats heeft een verharde ondergrond met aangrenzend een grasveld. Dus ook voor de zware campers hebben wij een prima ondergrond. De plekken zijn voorzien van 10A elektriciteit. Op het hele terrein is gratis goede WIFI ter beschikking

Bij het servicepunt is er de mogelijkheid om drinkwater te tappen voor de camper en het grijze water te lozen in een put. Voor het legen van uw cassettetoilet is er een speciale leegplaats aan de achterzijden van ons sanitair gebouw.

Het sanitair gebouw beschikt over voldoende douches en toiletten, tevens zijn er afwasplekken om de vaat te doen. Ook is er de mogelijkheid om een wasje te draaien tegen betaling. Voor het afval hebben we een aantal containers deze vind u voor de schuur waar u ook uw fietsen overdekt kunt stallen. We vragen u om het afval zoveel mogelijk te scheiden.

Als alle plaatsen op de camperplaats bezet dan kunt u met een beetje geluk nog een plekje vinden op een van de 25 kampeerplekken op onze boerderijcamping. Staat u liever op een kampeerplek met uw camper dan is dat ook mogelijk, De kampeerplekken zijn 10×12 meter groot en zijn allen voorzien van 10A elektriciteit, een eigen drinkwater en afvoer aansluiting. Ook hier is overal gratis goede WIFI aanwezig.

Kampeert uw Hond of  Kat ook graag? Geen probleem, zij zijn van harte welkom. wel aangelijnd en uitlaten op de aangegeven plekken.

Aankomst tussen 14:00 en 20:00uur,  vertrek voor 11:00uur.

Iedere dag verse broodjesservice.

 

Onze tarieven vind u via onderstaande link:

Tarieven camperplaats

 

 

 

Voor vragen/ informatie of reserveren graag contact opnemen met Mike Nieuwmeijer via:

camping@hetkatreelvakantie.nl

0613844198